Noel Filmi Sınavı: Cevaplarıyla Birlikte En İyi 75 Soru

Sınavlar ve Oyunlar

Jane Ng 16 Ekim 2025 8 min kırmızı

Dikkat etsen iyi olur! Noel Baba şehre geliyor! 

Merhaba, Noel neredeyse geldi. AhaSlides'ın sizin için mükemmel bir hediyesi var: Bir Noel filmi yarışması ve arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla birlikte bir yarışma oluşturup yayınlamanızı sağlayacak ücretsiz bir araç.

Sevdiklerinizle birlikte olup birlikte gülmekten, bir yıllık sıkı çalışmanın ardından unutulmaz anlar yaşamaktan daha güzel ne olabilir? İster sanal bir Noel partisi, ister canlı bir parti düzenleyin, AhaSlides yanınızda!

Noel Filminiz Test Rehberi

film sınavı

Kolay Noel Filmi Testi

Buddy 'Elf'te nereye seyahat ediyor?

  • Londra
  • Los Angeles
  • Sidney
  • New York

'______ Sokakta Mucize' filminin adını tamamlayın.

  • 34th
  • 44th
  • 68th 
  • 88th

Aşağıdaki aktörlerden hangisi 'Evde Tek Başına' filminde yer almamıştır?

  • Macaulay Culkin
  • Catherine O'Hara
  • Joe Pesci
  • Eugene Levy

Iris (Kate Winslet) hangi İngiliz gazetesinde çalışmaktadır?  

  • Güneş
  • Günlük Express
  • Daily Telegraph
  • Guardian

Bridget Jones'taki 'çirkin Noel kazağı'nı kim giyiyordu?

  • Mark Darcy
  • Daniel Cleaver
  • Jack Qwant
  • Bridget Jones

'Muhteşem Bir Hayat' ne zaman vizyona girdi?

  1. 1946
  2. 1956
  3. 1966
  4. 1976

Clark Griswold hangi Noel filminde bir karakterdir?

  1. Ulusal Lampoon'un Noel Tatili
  2. Yalnız ev
  3. The Polar Express
  4. Aslında Aşk

'34. Caddedeki Mucize' kaç Oscar kazandı?

  • 1
  • 2
  • 3

'Son Tatil'de Gürcistan nereye gidiyor?

  • Avustralya
  • Asya
  • Güney Amerika
  • Avrupa

Hangi oyuncu 'Ofis Noel Partisi'nde yer almıyor?

  • Jennifer Aniston
  • Kate McKinnon
  • Olivia Munn
  • Courteney Cox

Orta Boy Noel Filmi Testi

Romantik komedi filmi The Holiday'de Cameron Diaz, Kate Winslet ile ev değiştirir ve onun kardeşine aşık olur. Bu karakteri hangi İngiliz oyuncu canlandırmaktadır? Jude Law

In Harry Potter ve Felsefe Taşı'nda, insanların Noel'de kendilerine kitap almaları nedeniyle asla yeterli çoraplarının olmadığından bahseden kimdir? Profesör Dumbledore

Billy Mack'in bir önceki hit single'ın şenlikli bir cover versiyonu olan Love Really'de seslendirdiği şarkının adı nedir? Noel her yerde

Mean Girls'de The Plastics okullarının önünde hangi şarkıda müstehcen bir rutin sergiliyor? Jingle Bell Kayası

Frozen'daki Anna ve Elsa'nın Krallığının adı nedir? Aendelle

Noel temalı Batman Dönüyor'da Batman ve Kedi Kadın, yerseniz hangi dekorasyonun ölümcül olabileceğini söylüyor? Ökseotu

Tatil Filmi - Noel Filmleri Trivia

'Beyaz Noel' hangi tarihsel dönemde geçiyor?

  • İkinci Dünya Savaşı
  • Vietnam Savaşı
  • WWI
  • Viktorya dönemi

Filmin adını tamamlayın: '_________Kırmızı Burunlu Ren Geyiği'.

  • Şaka
  • Cadaloz
  • Comet
  • Rudolph

Hangi Vampir Günlükleri yıldızı aynı zamanda 'Love Hard' adlı Noel filminde de yer alıyor?

  • candice kral
  • Kat Graham
  • Paul Wesley
  • Nina Dobrev

Kutup Ekspresi'nde Tom Hanks kimdi?

  • Yalnız Çocuk Billy
  • Trendeki çocuk
  • Elf Genel
  • Anlatıcı

Zor Noel Filmi Testi

Bu Noel filminin adını “Evde Tek Başına 2: Kayıp ________” adını tamamlayın.  New York

“Holidate”de Jackson hangi ülkeden? Avustralya

The Holiday'de Iris (Kate Winslet) hangi ülkedendir? İngiltere

Stacy 'Prenses Anahtarı'nda hangi şehirde yaşıyor? Chicago

'Noelden Önce Şövalye'de Cole Christopher Fredrick Lyons hangi İngiliz şehrindendir? Norwich

Kevin, Evde Tek Başına 2 filminde hangi otele giriş yapıyor? Plaza Hotel

'Harika Bir Hayat' hangi küçük kasabada geçiyor? Bedford Şelaleleri

'Son Noel (2019)'da hangi Game of Thrones oyuncusu başrolde? Emilia Clarke

Gremlinlerdeki üç kural nedir (kural başına 1 puan)?  Su yok, gece yarısından sonra yemek yok ve parlak ışık yok.

Mickey'nin Noel Şarkısı'nın (1983) dayandığı orijinal kitabı kim yazdı? Charles Dickens

'Evde Tek Başına'da Kevin'in kaç kız ve erkek kardeşi var? Dört

evde yalnız film

Grinch Noel'i Nasıl Çaldı'daki anlatıcı kimdir?

  • Anthony Hopkins
  • Jack Nicholson
  • Robert De Niro
  • Clint Eastwood

'Klaus'ta, Jasper _____ olmak için eğitim alıyor mu?

  • Doktor
  • Postacı
  • Ressam
  • Bankacı

'Dr. Seuss'ın Grinch'i (2018)?

  • John Legend
  • Snoop Dogg
  • Pharrell Williams
  • Harry Styles

A Very Harold & Kumar Christmas (2011) filminin oyuncularından hangisi How I Met Your Mother dizisinde oynamamıştır?

  • John Cho
  • Danny Trejo
  • Kal Penn
  • Neil Patrick Harris

'Kaliforniya Noeli'nde Joseph hangi işi alır?

  • inşaatçı
  • Çatıcı
  • çiftlik eli
  • Depo Operasyon

💡Bir sınav oluşturmak istiyorsunuz ancak çok az zamanınız mı var? Çok kolay! 👉 Sadece sorunuzu yazın ve AhaSlides'ın yapay zekası cevapları yazacağım.

yapay zeka noel sınavı

Noel Filmi Testi - Noel Öncesi Kabus Trivia

"Noel öncesi kabus" Disney'in en sevilen Noel filmleri arasında her zaman ilk sırada yer alır. Filmin yönetmenliğini Henry Selick, yapımcılığını ise Tim Burton üstleniyor. Sınavımız, sıradan bir akşamı unutulmaz bir sınav gecesine dönüştürebilecek olumlu bir aile aktivitesi olacak.

Before Christmas Night
  1. 'Noel Öncesi Kabus' ne zaman yayınlandı? Cevap: 13th Ekim 1993
  2. Jack, ekipman için doktora gittiğinde hangi satırı söylüyor? Cevap: "Bir dizi deney yapıyorum."
  3. Jack neye takıntılı? Cevap: Noel duygusunu nasıl yeniden yaratacağını bilmek istiyor.
  4. Jack, Noel Kasabasından dönüp bir dizi deneye başladığında kasaba halkı hangi şarkıyı söyler? Cevap: 'Jack'in Takıntısı'.
  5. Jack, Noel Kasabası'nda tuhaf bulduğu ne bulur? Cevap: Süslenmiş bir ağaç.
  6. Grup başta Jack'e ne diyor? Cevap: "İyi iş, kemik baba."
  7. Halloween Town halkı Jack'in fikrine katılıyor mu? Cevap: Evet. Korkunç olacağına dair güvence vererek onları ikna eder.
  8. Film başladığında, az önce ne oldu? Cevap: Mutlu ve başarılı bir Cadılar Bayramı geçti.
  9. Jack, filmin ilk şarkısında kendisi hakkında hangi dizeyi söylüyor? Cevap: "Ben, Kabak Kralı Jack".
  10. Filmin başında kamera bir kapıdan geçer. Kapı nereye açılıyor? Cevap: Cadılar bayramı kasabası.
  11. Halloween Town'a girerken hangi şarkı çalmaya başlıyor? Cevap: 'Bu cadılar Bayramı'.
  12. "Öldüğüme göre, Shakespeare'den alıntılar okumak için kafamı kaldırabilirim" dizelerini hangi karakter söylüyor? Cevap: Jack.
  13. Dr. Finkelstein ikinci eserine ne verdi? Cevap: Beyninin yarısı. 
  14. Jack, Noel Kasabasına nasıl ulaşır? Cevap: Yanlışlıkla oraya gider.
  15. Bir hayran kalabalığından kaçarken Jack'in birlikte dolaşmaya başladığı köpeğinin adı nedir? Cevap: Sıfır.
  16. Jack vücudunun hangi kısmını çıkarıp Zero'ya oynaması için veriyor?
  17. Cevap: Kaburgalarından biri.
  18. Kızağı yere düştükten sonra Jack'in vücudundaki hangi kemik düştü? Çenesi.
  19. "Ama Jack, bu senin Noel'inle ilgiliydi. Duman ve ateş vardı.”? Cevap: Sally.
  20. Belediye Başkanı, gelecek yılki kutlamaları tek başına planlayamamak için ne gerekçe gösteriyor? Cevap: O sadece seçilmiş bir memurdur.
  21. Jack'in giriş şarkısındaki şu cümleyi bitirebilir misiniz: "Kentucky'deki bir adam için ben Bay Şanssızım ve tüm İngiltere'de tanınırım ve..."? Cevap: "Fransa".

Noel Filmi Testi - Elf Filmi Testi

"Elf" Jon Favreau tarafından yönetilen ve David Berenbaum tarafından yazılan 2003 Amerikan Noel komedi filmi. Filmin başrolünde Will Ferrell yer alıyor. Bu, neşe ve büyük ilhamla dolu bir film.

Elf Filmi
  1. Buddy'ye ona elf dediği için saldıran karakterin arkasındaki aktörü adlandırın. Ya da daha doğrusu, kızgın bir elf! Cevap: Peter Dinklage.
  2. Noel Baba'nın alışveriş merkezini ziyaret edeceği söylendiğinde Buddy ne diyor? Cevap: 'Noel Baba mı?! Onu tanıyorum!'
  3. Empire State Binası'nda kimler çalışıyor? Cevap: Buddy'nin babası Walter Hobbs.
  4. Noel Baba'nın kızağı nerede bozulur? Cevap: Merkezi Park.
  5. Buddy yüksek sesle geğirmeden önce yemek masasında hangi içeceği içiyor? Cevap: Coca Cola.
  6. İkonik duş sahnesinde Buddy hangi şarkıya katılıyor? Henüz kız arkadaşı olmayan Jovie'yi şok edecek kadar! Cevap: 'Dışarısı soğuk bebeğim.'
  7. Buddy ve Jovie'nin ilk buluşmasında çift 'dünyanın en iyi içkisini' içmeye gidiyor. Cevap: Bir fincan kahve.
  8. Buddy ve meslektaşlarının dans ettiği posta odasında hangi şarkı çalınıyordu? Cevap: 'Vuuuv, işte orada.'
  9. Buddy alışveriş merkezindeki Noel Baba'nın nasıl koktuğunu söyledi? Cevap: Sığır eti ve peynir.
  10. Buddy, babasını bulmak için yoldayken kendisine çarpan taksi şoförüne ne diyor? Cevap: 'Üzgünüm!'
  11. Walt'un sekreteri Buddy'nin gelişi hakkında ne düşünüyor?
  12. Cevap: Bir Noel gramı.
  13. Buddy, kafasına kartopu atıldığında "fındıkkıranın oğlu" diye bağırdığında hangi olay gerçekleşir? Cevap: Dev kartopu savaşı.
  14. Walt, Buddy'yi doktoruna nasıl tarif ediyor? Cevap: 'Kesinlikle delirmiş.'
  15. Will Ferrell Buddy the Elf'i oynadığında kaç yaşındaydı? Cevap: 36
  16. Amerikalı aktör ve komedyen John Favreau, yönetmen olmanın yanı sıra filmde nasıl bir rol oynadı? Cevap: Dr. Leonardo.
  17. Papa Elf'i kim oynadı? Cevap:  Bob Newhart.
  18. Ferrell'in kardeşi Patrick'i kısaca Empire State Binası sahnelerinde görüyoruz. Karakterinin hangi mesleği var? Cevap: Güvenlik görevlisi.
  19.  Macy's daha önce bunu kabul ettikten sonra neden sahnelerin burada çekilmesine izin vermedi? Cevap: Noel Baba'nın sahte olduğu ortaya çıktığından, bu iş için kötü olabilirdi.
  20. NYC sokak sahnelerindeki ekstralar hakkında olağandışı olan nedir? Cevap: Oyunculuk ekstraları kiralamak yerine, civarda olan sıradan yoldan geçenlerdi.

.