Er du en deltager?

Folk fra AhaSlides | Lær Lawrence Haywood at kende

præsentere

Lakshmi Puthanveedu 25 juli 2022 4 min læs

“Før AhaSlides var jeg ESL-lærer i Vietnam; Jeg havde undervist i omkring tre år, men besluttede, at jeg var klar til en forandring."

Fra at være en fuldtidsvagrant til en ESL-lærer og derefter Content Lead, har Lawrences karrierevej været interessant. Han har boet i Storbritannien, Australien og New Zealand i det meste af sit voksne liv, hvor han har sparet penge til at rejse rundt i Europa og Asien, inden han slog sig ned i Vietnam.

Lawrence på vandretur i Portugal

Selvom han tidligere havde arbejdet som skribent for en SaaS-organisation, var det ikke i første omgang en del af Lawrence's karriereplan at skifte til en fuldtidsansat skriverolle. 

I 2020 var han i Italien på grund af den pandemiske lockdown, og han lærte om AhaSlides gennem Facebook. Han søgte jobbet, begyndte at arbejde på afstand og flyttede senere til Hanoi for at slutte sig til teamet på kontoret.

Jeg elskede, at det var en startup og et lille team, og på det tidspunkt lavede hvert medlem lidt af hvert, ikke kun én rolle. Jeg arbejdede på så mange forskellige ting, jeg aldrig havde prøvet før.

AhaSlides-teamet i 2020

Da holdet altid vokser, planlægger Lawrence at fortsætte med at arbejde med en mangfoldig gruppe af teammedlemmer og lære af hinanden om kultur, mad og liv.

I orden! Du vil gerne vide de interessante ting om vores Content Lead, ikke? Her kommer det…

Vi spurgte, hvilke færdigheder han har uden for arbejdet, og han sagde: “ Jeg har ikke så mange færdigheder uden for arbejdet, men jeg vil gerne tro, at jeg er meget god til ikke at tænke på noget. Jeg elsker at vandre lange distancer og slukker bare min hjerne i uger ad gangen." 

Lawrence på toppen af ​​Annapurna Circuit i Nepal

Ja! Vi er enige. Det er virkelig en stor evne at have! 😂

Lawrence elsker også at rejse, fodbold, trommespil, fotografering, vandreture, skrive og "at se alt for meget YouTube". (Vi spekulerer på, om vi får en rejsekanal fra ham på et tidspunkt? 🤔)

Vi stillede ham et par spørgsmål, og her er, hvad han havde at sige.

 1. Hvad er dine kæledyr?  Sandsynligvis for mange til at nævne, for at være ærlig! Jeg arbejder på at være mere positiv, så jeg vil bare holde det til én – folk, der kører gennem rødt lys i kryds og bremser snesevis af mennesker, bare fordi de vil spare 20 sekunder fra deres rejse. Det sker meget i Vietnam.
 2. Favoritter og mere:
  1. Hvad er din yndlingsbog? – Parfume af Patrick Süskind
  2. Hvem er din celebrity crush? – Stephanie Beatriz 
  3. Hvilken er din yndlingsfilm? – Guds by (2002)
  4. Hvem er din yndlingsmusiker?– Det ændrer sig konstant, men lige nu er det Snarky Puppy (deres trommeslager, Larnell Lewis, er en stor inspiration for mig)
  5. Hvad er din comfort food? – Der er en ret i Vietnam, der hedder phở chiên phồng – det er stegte, firkantede nudler overhældt med kød og sovs – klassisk comfort food. 
 3. Hvad ville du lave, hvis du ikke var en Content Lead? Jeg ville nok stadig være ESL-lærer, hvis jeg ikke var i indhold, men jeg kunne godt tænke mig at være enten trommeslager for et funk-fusionsband eller fuldtids YouTuber med en rejsekanal.
 4. Hvad ville du hedde din selvbiografi, hvis du skrev en? Sandsynligvis noget prætentiøst som Away. Jeg er meget glad og stolt over at have boet i udlandet i tæt på et årti, og det er noget, jeg gerne vil fortsætte med resten af ​​mit liv.
 5. Hvis du kunne have en superkraft, hvad ville det så være? Det ville helt sikkert være tidsrejser - jeg ville elske muligheden for at leve mine 20'ere igen og igen. Måske gør det mig dog til en ret egoistisk superhelt!