Er du en deltager?

Ultimative 'Where am I from Quiz' til 2024 Gathings!

Quizzer og spil

Astrid Tran 10 April, 2024 6 min læs

'Hvor er jeg fra' quiz er perfekt til Meet-up-fester, hvor der er mange mennesker, der kommer fra forskellige lande og har forskellig baggrund. Det er en lille smule akavet, fordi du ikke ved, hvordan du starter opvarmningen af ​​festerne.

Hvorfor ikke drage fordel af denne specialitet til at få fantastiske venner ved at samle spil? Der er ikke noget bedre end "Hvor jeg er fra?"-quiz, hvor alle deltagere kan udforske andres originalitet og gå amok, mens de har det ekstremt sjovt sammen.

Her giver vi dig nogle bedste ideer om 'Where I am from Quiz'.

Indholdsfortegnelse

Mere sjov med AhaSlides

Runde 1: Hvor kommer jeg fra Quiz: Spinner Wheel Idea

Alle mennesker elsker spinning. Lad os dreje hjulet og opdage sjove fakta om andre kulturer rundt om i verden. Du skal blot sætte deres navne og nogle specielle tegn på deres hjemlande, ikke at disse funktioner ikke kan være for tydelige, mere quirky er bedre. For eksempel, i dit selskab kommer James fra Italien. Du kan sætte James, booths, Fashion, language of love". Gør det på samme måde for andre lande. Følgende er nogle landes interessante fakta og etnicitetsfakta, som du kan bruge til din egen "Where I am from"-quizversion.

Læs mere: Google Spinner Alternativ | AhaSlides Spinner Wheel | 2024 afslører

1/ Hvor kommer jeg fra? Jeg kommer fra et land, der er berømt for sit kærlighedssprog, berømte luksusmodemærker og den berømte konge, Augustus Cæsar.

A: Italien

2/ Hvor kommer jeg fra? Mit land opfandt Champagne og kendt som World Wide Web.

A: England

3/ Hvor kommer jeg fra? Jeg er født i et land, der er berømt for Kimchi og stærk drikkekultur.

A: Korea

4/ Hvor kommer jeg fra? Jeg kommer fra det S-formede land, som er anerkendt som sin egen nogensinde største hule i verden.

A: Vietnam

5/ Hvor kommer jeg fra? Mit land er så varmt om vinteren. Du kan spise kiwi hele dagen og besøge Hobbit village.

A: New Zealand

Hvor er jeg quiz spørgsmål og svar. Billede: Freepik

6/ Hvor kommer jeg fra? Jeg bor i et land med 50 stater og berømt for Super Bowl og Hollywood

A: USA

7/ Hvor kommer jeg fra? Jeg er fra et land, der er berømt for den største jernbane, 11 tidszoner og Sibirisk tiger

A: Rusland

8/ Hvor kommer jeg fra? Jeg er født i et land, der har fire nationale sprog, et sted med ure og atomvåben.

A: Schweiz

9/ Hvor kommer jeg fra? Min hjemby hedder City of lights, og andre dele af mit land er hjemsted for druevin.

A: Frankrig

10/ Hvor kommer jeg fra? Du har måske hørt om mit land, som har verdens største ø land for område og også hjemsted for Komodo-dragen

A: Indonesien

Runde 2: Gæt Flag Trivia Quiz

Det er tid til at opgradere festspillet lidt mere udfordrende og spændende. Du og dine venner kan spille den interessante Gæt flaget trivia-quiz. Du vil blive overrasket over, hvor mange landes nationale flag du kan huske.

Runde 3: "Hvor jeg er fra" Ja/Nej spørgsmål

Kom til sidste runde, lad os få spillet til at blive mere spændende ved at tilføje nogle mystiske elementer. Denne quiz vil fokusere på ansigtstræk eller accenter. En person kan enten tale en sætning på deres eget sprog eller beskrive deres etnicitet og udseende. Og resten må gætte, hvor han eller hun kommer fra. For at få flere hints kan deltagerne også stille to mere generelle spørgsmål om spørgeren, men kan ikke nævne landets eller byens navn, og spørgerne svarer blot ja eller nej.

Jane kan f.eks. vælge enten at introducere sit land med sin originale accent eller beskrive et typisk træk ved sin etnicitet på engelsk. Andre kan stille et spørgsmål som "Har dit hjemland et berømt Louver-museum?" eller "Er dit land berømt for julemanden" Hvis ja, kender du måske allerede det rigtige svar. Hvis nej, kan andre spørge, og du har stadig mulighed for at stille andre spørgsmål, hvis andre også fejler.

Hvilket land er jeg i quizspørgsmål. Billede: Freepik

Få inspiration

Vennesamling eller Meet-ups er en værdifuld chance for at få en ny ven eller forbedre relationen. Hvis du ikke har nogen idé om, hvordan du kan gøre din fest sjovere, mens du ved mere om din ven på en smart måde, så glem ikke at spille AhaSlides 'Where am I From Quiz'. Det er den bedste måde at teste, hvor meget du ved om, hvor du kommer fra, og også hvor meget ved du, hvor dine venner kommer fra, mens du nyder spændingen grundigt.

Lav en Where am I From-quiz ved hjælp af AhaSlides, og send den til dine venner!

Alternativ tekst


Start på få sekunder.

Lær mere om, hvordan du designer en live og interaktiv quiz med AhaSlides skabelonbibliotek med det samme!


🚀 Få gratis skabeloner!☁️