你是参与者吗?

新年歌曲测验 - 30++ 2024 年最佳歌曲创意

介绍

阿斯特丽德·特兰 <span>2014-04-10</span> 8 阅读分钟

与我们一起狂欢庆祝年底 新年歌曲测验 或节日音乐琐事!

New Year's Eve is one of the most lively celebrations in many countries around the world. Some people like to immerse themselves in festive outdoor music festivals while some people like to enjoy ballad songs with loved ones at home. For whatever reason, turning on New Year songs is an indispensable idea.

Let's test your knowledge with our 30++ best New Year songs quiz.

或者,旋转以使用 AhaSlides 创建更有趣的游戏 转轮

2024 年假期特惠

获取 2024测验 免费!

人们在 AhaSlides 上玩新年音乐测验
新年琐事

在交互式上举办 2024 年测验(包括音乐回合!) 现场问答软件.
您使用笔记本电脑主持,玩家可以玩手机。 简单的。

New Year Song Quiz - 10 Multiple Choice MV Scene Challenge

  1. 你能说出这首经典新年场景的歌曲吗?
节日音乐琐事
The Music Trivia - Credit: Vevo

A. 打破我的灵魂,碧昂丝

B. Auld Lang Syne,玛丽亚凯莉

C. ABBA 新年快乐

D. 举起你的酒杯,Pink

2.歌名是什么?

信用: VEVO

A. Don't stop the music, by Rihana

B.钻石,蕾哈娜

C. 像你一样爱我,艾莉·古尔丁

D. 谢谢你,下一步,Ariana Grande

3、在哪一首MV里,有这么美的场景?

音乐琐事问题
新年歌曲测验

A. 爱情故事,泰勒·斯威夫特

B. 也许可以打电话给我,作者:Carly Rae Jepsen

C.钻石,蕾哈娜

D. New Year's Day, Taylor Swift

4. What is the name of the music band with the famous song "Home of Christmas?

音乐琐事问题
新年歌曲测验

A. 同步

B. 栗色 5

C. 西部生活

C. 后街男孩

5. 哪首歌有这个场景?

音乐问答 - 老年人音乐问答
New Year Song Quiz - Music Trivia for Seniors

A. Little Mix 的秘密情歌

B. 在家工作,Fifth Harmony 出品

C. Happy New Year", by ABBA

D. Spicy Girls 走向我

6. 你还记得这首歌的名字吗?

新年歌曲测验
新年歌曲测验

A. 去年圣诞节,后街男孩

B. NSYNC 圣诞快乐,节日快乐

C. 公用电话,Maroon 5 制作

D. 我有一个梦想,ABBA

7. 这个场景属于哪首歌?

Source: Vevo - New Year Song Quiz

A. 自由,法瑞尔·威廉姆斯着

B. 抱歉派对摇滚,作者:LMFAO

C. 快乐,法瑞尔·威廉姆斯着

D. 尘土飞扬,ZAYN

8.这张照片让你想起 Jessie Ware 的哪首歌?

Credit: Vevo - New Year Song Quiz

A. 释放自己

B. 香槟之吻

C. 聚光灯

D、请

9. 因歌曲《Bringing In A Brand New Year》而出名的歌手是谁?

音乐问答
Source: Billboard - New Year Song Quiz

ABB王

B.鲍勃克鲁

C. 德语

D.弗雷迪水星

10. 这个乐队和他们的著名歌曲是什么?

80年代音乐琐事
Credit: Bohemian Rhapsody - New Year Song Quiz

A. Lemon Tree, by Fool's Garden

B. 乘客免费

C. 披头士乐队的《太阳来了》

D.波西米亚狂想曲,皇后乐队

Holiday Music Trivia - 10 "Complete the Lyrics" Questions

11. New Year's Prayer by Jeff Buckley

Past the ....... within the sound. Past the ....... within the voice

Leave your ....... run past your funeral

Leave your home, car, leave your .......

答案:声音/声音/办公室/讲坛

12. 老鹰乐队的 Funky New Year

Can't ....... when I ever felt worse. Nothing matters and everything .......

They were passin' round the bottle, made me feel .......

新人的麻烦他也想打,打我

答:记得/疼/全新

13. It's Just Another New Year's Eve, by Barry Manilow

Tonight's ....... chance to start again. It's just ....... New Year's Eve

And we'll grow old, but think how wise we'll grow. 

There's more you know, it's only ........

Answer: another / another / New Year's Eve

14. 新的一年,随身听

Out of the darkness. And into the ........

I tell you I love you. And my heart's in the .......

答案:火/最奇怪的地方

15. 我们的新年,托里·阿莫斯(Tori Amos)

我转过的每一个角落。

I've convinced myself one day you'll be there

Choruses of ........ Could this be the year, yours and ........?

答案:Auld Lang Syne / 我

16. 感觉很好,妮娜·西蒙尼着

当你闪耀的星星,你知道我的感受。

Scent of the ......., you know how I feel

Oh, ....... is mine. And I know how I feel

答案:松树/自由

17. Let's Start the New Year Right, by Bing Crosby

Let's watch the old year ........ With a fond goodbye.

And our hopes as high. As a ........

答案:死/风筝

18. 摇一摇,泰勒斯威夫特

I'm ........ on my own (dancin' on my own)

我边走边走(边走边走)

And that's what they ......., mm-mm

That's what they don't know, mm-mm

Answer: dancin' / don't know

19.烟花,凯蒂佩里

You don't have to feel like a waste of space

You're ........ cannot be replaced

如果你只知道未来会怎样

After ......... comes a rainbow

答案:原创/飓风

20. 给我带来地平线,卢登斯

How do I form a ........ when we can't even shake hands?

You're like a phantom greeting me

我们在阴影中密谋,在绞刑架上闲逛

Stuck in a loop for ........

答案:连接/永恒

New Year Song Quiz Fun Facts - 10 True/False Questions and Answers

21. Initially, "Happy New Year" by ABBA has a rather funny name, " Daddy Don't Get Drunk On Christmas Day".

答案:是的

22.《友谊地久天长》(Auld Lang Syne)于1988年由一位苏格兰诗人首次发表。

答:错,是1788

23. New Year's Resolution 是 Carla Thomas 和 Otis Redding 之间的合作。

答:是的,它于 1968 年发布

24. Feliz Navidad in "Feliz Navidad" by José Feliciano mean Happy New Year.

答案:错误。 这意味着圣诞快乐

25. 有史以来最畅销的歌曲之一,“Let It Snow!” 由 Frank Sinatra 于 1945 年为 RCA Victor 首次录制

答:错,最初是沃恩·梦露和诺顿姐妹一起录制的

26. New Year's Day" is a song by U2. They are German rock band.

答:错误。 他们是一支爱尔兰摇滚乐队。

27. Alabama 的 New Year's Eve 1999 于 1999 年首次发行。

答:错,那是 1996 年。

28. Since the 2005–06 edition of the Time Square Ball, the drop has been directly preceded by the playing of John Lennon's song "Imagine" at 11:55 p.m

答案:是的

29. "Raise Your Glass" is a song by American singer Pink

答案:是的

30. "New Year's Day," by Taylor Swift is a pop song

答:错,这是一首原声钢琴民谣歌曲。

???? Get 25 more questions for a New Year's Eve quiz right here!

更多免费音乐测验🎵


抓住这些现成的 音乐测验 当你 免费注册会员 使用 AhaSlides!

节日音乐琐事小贴士

  • 运行它 现场问答软件 - There's no easier way to run a quiz, online or offline, than by using quiz software. Players play using just their phones and you worry about nothing other than hosting, as all of the admin is taken care of by the system. These types of software also help you to...
  • 保持多样化 - Audio questions, image questions, matching pair and correct order questions - they're all deviations from the standard multiple choice or open-ended formats and they're all available to use on live quiz software.
  • 参加团队测验 - No one person knows 所有 2021 年的音乐。运行团队测验提高了问题的正确率,并鼓励在一年中非常公共的时间进行一些良好的公共乐趣。
  • It's doesn't have to be a 2021 music quiz! - A bit of music trivia for New Year's doesn't have to be about the year just passed. You can have general music questions from different decades, but if you do, remember to...
  • Pick a theme - A theme gives a sense of identity to a New Year song quiz. Rather than sporadic questions on a wide range of topics, a theme like '90s music', 'music from the movies' or 'the music of Elton John' makes a quiz more memorable and more appealing to fans of that particular genre or artist.

???? 想要制作自己的 2021 年音乐测验吗? 使用 AhaSlides 免费做! 在下面了解如何。

关键精华

Do you want to create your New Year Song Quiz game to cheer up the New Year's Eve party, but you are worried that you don't have enough time and ideas?

只需看看我们可用的模板及其工作原理即可。

了解如何创建免费测验和游戏 幻灯片 在一秒钟内。

使用 AhaSlides 进行有效调查

使用 AhaSlides 更好地进行头脑风暴

  1. 实时词云生成器 | 1 年排名第一的免费词簇创建器
  2. 14 年在学校和工作中进行头脑风暴的 2024 种最佳工具
  3. 创意板| 免费在线头脑风暴工具