Ben je een deelnemer?

30+ Beste vragen over Ben ik atletisch | Welke sport moet ik spelen Quiz in 2024

30+ Beste vragen over Ben ik atletisch | Welke sport moet ik spelen Quiz in 2024

Quizzen en spellen

Jane Ng 23 november 2023 7 min gelezen

Ben ik atletisch? We weten allemaal dat lichaamsbeweging en sport kansen bieden om te ontspannen, van het buitenleven te genieten of ons gezonder en gelukkiger te maken. Niet iedereen is echter gekwalificeerd om een ​​"atleet" te zijn en weet voor welke sport ze geschikt zijn.

Dus, hierin Ben ik atletisch Quiz, laten we erachter komen of je een aardappelbank of een sportfanaat bent. We zullen ook de beste sport voor je voorstellen met een kleine 'Welke sport moet ik spelen'.

Inhoudsopgave

Hoeveel uur moet ik per dag sporten?30 minuten elke dag
Moet ik koud water drinken na het sporten?Nee, normaal getemperd water heeft de voorkeur
Hoe lang moet ik me voorbereiden op sportwedstrijden?2-3 dagen, vooral voor marathon
Overzicht van Am I Athletic Quiz

Meer sportquizzen voor jou

Vergeet niet dat AhaSlides een schatkamer heeft quizzen en spelletjes voor jou, samen met een bibliotheek met super coole vooraf gemaakte sjablonen!

alternatieve tekst


Op zoek naar meer plezier tijdens bijeenkomsten?

Verzamel uw teamleden door een leuke quiz op AhaSlides. Meld u aan om een ​​gratis quiz uit de AhaSlides-sjabloonbibliotheek te doen!


🚀 Grijp gratis quiz☁️

# 1 - Zelfvragen stellen - Ben ik een atletische quiz

Zich bewust zijn van uw situatie is de eerste en belangrijkste stap bij het aanpakken van een gebied of het leren van iets nieuws. Daarom geven we je een lijst met vragen die je jezelf kunt stellen. Gelieve vrij en eerlijk te antwoorden. Lees vervolgens uw antwoorden opnieuw om zelfbewust te zijn van uw eigen niveau van "liefde" voor sport of lichaamsbeweging.

Ben ik atletisch
Ben ik atletisch? – Hoe atletisch ben ik?
 1. Zit je op een sport?
 2. Doet u vaak aan sport?
 3. Ben je lid van een sportteam? 
 4. Welke sporten beoefende u als kind? 
 5. In welke sporten ben je goed?
 6. Welke sport zou je willen proberen?
 7. Wie is je favoriete sporter aller tijden?
 8. Wat is je favoriete professionele coach?
 9. Jog je vaker dan één keer per week?
 10. Hou je van sporten?
 11. Hoe vaak sport je?
 12. Werk je 5 van de 7 dagen in de week?
 13. Wat doe je om fit te blijven?
 14. Wat is je favoriete soort oefening?
 15. Welke oefeningen vind je niet leuk om te doen?
 16. Waarom zou je stoppen met sporten?
 17. Welke sport ga je kijken op tv?
 18. Zijn er sporten die je niet kunt zien op tv? Wat zijn het en waarom vind je ze niet leuk?
 19. Vind jij dat iedereen moet sporten?
 20. Waarom vind je sporten belangrijk?
 21. Beschrijf een gezonde gewoonte die je hebt.
 22. Welke voordelen denk je dat sporten je zal brengen?
 23. Ben je wel eens naar een voetbalwedstrijd geweest? Een honkbalwedstrijd?
 24. Ben je ooit naar een professioneel sportevenement geweest?
 25. Ben je geïnteresseerd in watersport? Bijvoorbeeld zwemmen, surfen, etc.
 26. Wat is jouw top 5 favoriete sporten?
 27. Welke sporten vind jij de beste?
 28. Wat is jouw favoriete winteractiviteit?
 29. Wat is jouw favoriete zomeractiviteit?
 30. Buig naar beneden en reik zo ver mogelijk, hoe laag kun je gaan?
 31. Wanneer sta je meestal op
 32. Hoe laat ga je normaal naar bed?
 33. Hoeveel tijd denk je per dag aan sporten te kunnen besteden?
 34. Denkt u nu meer aan uw gezondheid dan toen u jonger was?
 35. Welke gewoonten denk je te kunnen veranderen om je lichaam gezonder te maken?

Beantwoord achtereenvolgens de bovenstaande vragen en u zult zien hoeveel u van sporten houdt, in welke sporten u het meest geïnteresseerd bent, welke sporten u wilt proberen en op welk tijdstip van de dag u kunt trainen. Evenals slechte gewoonten waar je vanaf moet komen. Van daaruit vindt u misschien een oefenschema dat voor u werkt.

# 2 - Kenmerken van een potentiële atletische - Ben ik atletische quiz 

De gewoonten en methoden van sporttraining zijn niet genoeg, laten we eens kijken of je het potentieel hebt om een ​​echte atleet te worden!

Welke sport moet ik spelen - Ben ik atletisch?
Welke sport moet ik spelen? Quiz: ben ik atletisch?

1/ Ben je een persoon met een goede lichamelijke basis? 

Goede atleten moeten wendbaar, sterk, flexibel zijn en een hoog uithoudingsvermogen hebben. Hoewel een groot deel ervan aangeboren is, ontwikkelen atleten conditie door een verscheidenheid aan mogelijkheden, zoals door de vroege gewoonte om met hun ouders te joggen of zelfs door deel te nemen aan trainingsprogramma's.

2/ Ben jij een persoon met grote ambitie en motivatie? 

Het is het vuur dat van binnen brandt dat je helpt je liefde voor sport te behouden en eventuele tegenslagen te overwinnen.

3/ Weet je zeker dat je een goed gedisciplineerd persoon bent?

Atleten moeten de geplande discipline volgen, serieus oefenen tijdens oefensessies en de competitieregels volgen in professionele wedstrijden. Ze moeten ook het doorzettingsvermogen hebben om niet toe te geven aan de uitdagingen van elke wedstrijd.

4/ Zorgt u goed voor uw geestelijke gezondheid?

Naast een fysieke voorbereiding moet je ook mentaal trainen. Mentale voorbereiding zal atleten helpen om tijdens de wedstrijd een staat van focus, vertrouwen en stabiliteit te bereiken.

Dienovereenkomstig moeten sommige mentale factoren worden versterkt, waaronder: vertrouwen, kalmte, zekerheid, concentratievermogen en het leren beheersen van emoties.

5/ Je hebt zeker een goede coach?

Wanneer atleten worden gecoacht of begeleid, bouwen en verbeteren ze waardevolle vaardigheden, kennis en expertise die de algehele prestaties verbeteren en de loopbaangroei versnellen. Een coach leidt je op de beste manier naar succes.

#3 – Welke sport moet ik spelen? Quiz

Wacht! Kan ik een atleet als ik nog steeds niet zeker weet welke sport voor mij is? Maak je geen zorgen! Hier is leuk Welke sport moet ik spelen? Quiz om sporten voor te stellen die bij uw persoonlijkheid passen en die het voor u gemakkelijker maken om te sporten.

Welke sport moet ik spelen quiz | Ben ik atletisch?

1. Ben ik atletisch? Ben je vriendelijk en makkelijk in de omgang?

 • A. Zeker!
 • B. Heel vriendelijk en open.
 • C. Vriendelijk? Comfortabel? Echt niet!
 • D. Ik zeker niet
 • E. Hmm… Ik kan heel vriendelijk zijn als ik wil.

2. Hoe "aardig en schattig" denk je dat je bent?

 • A. Ik behandel iedereen altijd zo vriendelijk mogelijk.
 • B. Ik ben aardig tegen iedereen, maar niet zozeer dat mensen mijn motieven in twijfel trekken.
 • C. Ik denk dat ik eerst aardig voor mezelf moet zijn, en soms vind ik mezelf een beetje egoïstisch omdat ik mezelf altijd op de eerste plaats zet.
 • D. Het hangt er ook van af...
 • E. Ik vind het ook leuk om anderen soms te plagen en boos te maken, maar ik bedoel er eigenlijk niets mee!

3. Hoeveel samenwerking heb je met anderen?

 • A. Ik weet perfect samen te werken. Ik maak nooit ruzie met andere mensen.
 • B. Nou oké...
 • C. Wat maakt dat uit? Het is oké als ik alles afmaak, oké?
 • D. Het leukste vind ik dingen die ik zelfstandig kan doen.
 • E. Eh...

4. Hoe zien mensen je meestal?

 • A. Koud en ongenaakbaar.
 • B. Altijd zo opgewonden.
 • C. Altijd vrolijk.
 • D. Meestal lachende gezichten.
 • E. Ontspannen en comfortabel in de omgang.

5. Hoe grappig denk je dat je bent?

 • A. Haha, ik ben zo grappig!
 • B. Lichte humor, ik vind mezelf charmant.
 • C. Grappiger dan de persoon die deze vraag stelde.
 • D. Ik beschouw mezelf als een gevoel voor humor.
 • E. Ik vind mezelf best grappig, maar het lijkt alsof mensen mijn humor niet begrijpen.

6. Hoe grappig denken andere mensen dat je bent?

 • A. Iedereen praat graag met mij, dan weet je genoeg!
 • B. Mensen houden van mijn gevoel voor humor, net zoals ik van mijn gevoel voor humor houd.
 • C. Niet zoveel als ik dacht.
 • D. Eh... ik weet het niet.
 • E. Mensen praten vaak met mij, maar ze lachen niet als ik moppen vertel.

* Laten we eens kijken welk antwoord je het meest hebt gekozen.

 • Als je veel zinnen hebt A

Je bent niet de meest opvallende, grappigste, meest aantrekkelijke…, maar bijna iedereen vindt je leuk omdat je erg zelfverzekerd en op je gemak bent met jezelf. Je respecteert jezelf en laat niemand je grenzen “binnendringen”. Daarnaast ben je erg goed in sociale contacten en ben je niet bang om te zeggen wat je denkt.

Waarom meld je je niet aan voor een dansles of danssporten? Een geweldige cursus voor zowel lichaam als geest!

 • Als je veel zinnen hebt B

Je bent een rustig persoon, maar je gevoel voor humor is bewonderenswaardig. Daarom vinden mensen je rust heel schattig en charmant.

Tafeltennis, tennis of badminton is de perfecte sport voor je persoonlijkheid: je hoeft niet veel te zeggen, gewoon rustig winnen.

 • Als zin C jouw keuze is

Je kunt extravert zijn, maar soms ook een beetje verlegen. Iedereen houdt van je, maar je ziet het niet vanwege je gebrek aan vertrouwen. Je bent heel goed in staat om je vrienden aan het lachen te maken, zolang je maar meer in jezelf gelooft.

Aanmelden een aerobicsles of zwemmen, het zal je helpen gezond en zelfverzekerd te blijven socialer zijn.

 • Als je veel zinnen kiest D

Je houdt van eenvoud en ernst. Je bent een beetje verlegen en gereserveerd, het komt zelden voor dat iemand je benadert tijdens de eerste ontmoeting. Ook doe je de dingen graag op jouw manier, apart en zelfstandig. 

Hardlopen past perfect bij jou.

ben ik atletische quiz
Ben ik atletisch?

Key Takeaways

Ben ik atletisch? Sport heeft een grote invloed op de psychologie en beïnvloedt gaandeweg de persoonlijkheid vrij duidelijk. Het kan u helpen de tekortkomingen in uw persoonlijkheid goed te maken, waardoor uw psychologie en mentale toestand aanzienlijk worden verbeterd. Dus volg een dansles, ga wandelen of sluit je aan bij een voetbalteam. Zoek een fysieke activiteit die je leuk vindt en doe het gewoon. Probeer iets nieuws, of doe iets met vrienden of familie. 

Hopelijk met AhaDia's'Ben ik atletisch Quiz, je hebt een duidelijker beeld gekregen van je potentieel als atleet, en je hebt de sport voor jezelf gevonden.

R