Ben je een deelnemer?

Ultieme 'Waar kom ik vandaan Quiz' voor 2023 Bijeenkomsten!!

Ultieme 'Waar kom ik vandaan Quiz' voor 2023 Bijeenkomsten!!

Quizzen en spellen

Astrid Tran 07 Dec 2022 4 min gelezen

'Waar kom ik vandaan quiz' is perfect voor Meet-up-feesten, waar veel mensen uit verschillende landen komen en verschillende achtergronden hebben. Er is een beetje onhandig omdat je niet weet hoe je de feestjes moet opwarmen. Profiteer van deze specialiteit om de geweldige spellen voor het verzamelen van vrienden te maken. Er zijn geen betere dan "Waar ik vandaan kom?” quiz, waarmee alle deelnemers de originaliteit van anderen kunnen ontdekken en gek kunnen worden terwijl ze samen enorm veel plezier hebben.

Hier geven we je enkele beste ideeën over 'Waar ik vandaan kom Quiz'.

Waar kom ik vandaan Quiz?
Waar kom ik vandaan Quiz? Verschil tussen feesten en bijeenkomsten!

Meer plezier met AhaSlides

Ronde 1: Waar kom ik vandaan Quiz: Spinner Wheel Idea

Alle mensen houden van spinnen. Laten we aan het wiel draaien en leuke weetjes over andere culturen over de hele wereld ontdekken. Zet gewoon hun namen en enkele speciale tekens van hun thuisland, niet dat deze kenmerken niet al te voor de hand liggend zijn, eigenzinniger is beter. Op uw feest komt James bijvoorbeeld uit Italië. Je mag James, stands, Mode, taal van de liefde plaatsen”. Doe het op dezelfde manier voor andere landen. Het volgende is een aantal interessante feiten over landen en etniciteitsfeiten die u kunt gebruiken voor uw eigen quizversie "Waar ik vandaan kom".

1/ Waar kom ik vandaan? Ik kom uit een land dat beroemd is om de taal van de liefde, beroemde luxe modemerken, de beroemde koning Augustus Caesar.

EEN: Italië

2/ Waar kom ik vandaan? Mijn land heeft champagne uitgevonden en staat bekend als het World Wide Web.

Antwoord: Engeland

3/ Waar kom ik vandaan? Ik ben geboren in een land dat bekend staat om de Kimchi en de sterke drankcultuur.

EEN:Korea

4/ Waar kom ik vandaan? Ik kom uit het S-vormige land, dat wordt erkend als de ooit grootste grot ter wereld.

Antwoord: Vietnam

5/ Waar kom ik vandaan? Mijn land is zo heet in de winter. Je kunt de hele dag kiwi eten en het dorp Hobbit bezoeken.

Antwoord: Nieuw-Zeeland

6/ Waar kom ik vandaan? Ik woon in een land met 50 staten en beroemd om de Super Bowl en Hollywood

A: De Verenigde Staten

7/ Waar kom ik vandaan? Ik kom uit het land dat beroemd is om de grootste spoorlijn ter wereld, 11 tijdzones en Siberische tijger

Antwoord: Rusland

8/ Waar kom ik vandaan? Ik ben geboren in het land met vier nationale talen, plaats van horloges en schuilkelders voor nucleaire neerslag.

Antwoord: Zwitserland

9/ Waar kom ik vandaan? Mijn woonplaats heet Lichtstad en andere delen van mijn land zijn de thuisbasis van druivenwijn.

Antwoord: Frankrijk

10/ Waar kom ik vandaan? Misschien hoor je over mijn land, dat per gebied het grootste eiland ter wereld heeft, en ook de thuisbasis van de Komodovaraan

Antwoord: Indonesië

Ronde 2: Raad de Vlag Trivia Quiz

Het is tijd om het gezelschapsspel een beetje uitdagender en spannender te maken. Jij en je vrienden kunnen de interessante Raad de vlag trivia-quiz spelen. U zult verrast zijn hoeveel nationale vlag van landen u zich kunt herinneren.

Ronde 3: "Waar ik vandaan kom" Ja/Nee vragen

Kom naar de laatste ronde, laten we het spel spannender maken door enkele mysterieuze elementen toe te voegen. Deze quizzen zullen zich richten op gelaatstrekken of accent. Eén persoon kan een zin in zijn eigen taal spreken of beschrijven over zijn etniciteit. En de rest moet raden waar hij of zij vandaan komt. Om meer hints te verdienen, kunnen de deelnemers ook nog twee algemene vragen over de vragensteller stellen, maar mogen ze de naam van het land of de stad niet noemen, en de vragenstellers antwoorden gewoon met ja of nee.

Jane kan er bijvoorbeeld voor kiezen om haar land met haar oorspronkelijke accent te introduceren of een typische verschijningsvorm over haar etniciteit in het Engels te beschrijven. Anderen kunnen een vraag stellen als "Heeft uw thuisland een beroemd Louvre-museum?" of "Is uw land beroemd om de kerstman?" Zo ja, dan weet u misschien al het juiste antwoord, zo nee, dan kunnen anderen het vragen en heeft u nog steeds de kans om nog een vraag te stellen als anderen ook falen.

Krijg inspiratie

Vriendenbijeenkomsten of Meet-ups zijn een kostbare kans om nieuwe vrienden te maken of de hechtingsrelatie te verbeteren. Als je geen idee hebt hoe je je pariteit leuker kunt maken terwijl je op een slimme manier meer over je vriend weet, vergeet dan niet te spelen AhaSlides 'Waar kom ik vandaan Quiz'. Het is de beste manier om te testen hoeveel je weet over waar je vandaan komt en ook hoeveel je weet waar je vrienden vandaan komen terwijl je intens geniet van opwinding.

alternatieve tekst


Begin binnen enkele seconden.

Leer meer hoe u direct een live en interactieve quiz kunt ontwerpen met de AhaSlides-sjabloonbibliotheek!


🚀 Ontvang gratis sjablonen!☁️

Gebruik deze referentiecode bij het afrekenen: AHAXMAS21

📢 AhaSlides Interactieve Webinar 📹 Haal het meeste uit AhaSlides!