Are you a participant?

20+ Fun Car Symbol Quiz: Can You Distinguish Them From One Another?

Quizzes and Games

Astrid Tran 27 November, 2023 3 min read

How many car logos do you remember? This fun 20 Car Symbol Quiz questions and answers aims to test your knowledge about the 40+ most popular car brands. Let's head over to this Car Symbol Quiz and showcase your expertise.

Table of Contents

Alternative Text


Get your audience Engaged

Start meaningful discussion, get useful feedback and communicate with your audience. Sign up to take free AhaSlides template


🚀 Grab Free Quiz☁️

Car Symbol Quiz Level 1 - Easy

Question 1: What is the logo of Mercedes-Benz?

Car Symbol Quiz

Answer: C

Question 2: What is the current logo of Ford?

car logos and names quiz

Answer: B

Question 3: Can you recognize this car brand?

A. Volvo

B. Lexus

C. Hyundai

D. Honda

Answer: C

Question 4: Can you name what the car brand is?

A. Honda

B. Hyundai

C. Mini

D. Kia

Answer: A

Question 5: Which car brand does the following logo belong to?

A. Tata Motors

B. Skoda

C. Maruti Suzuki

D. Volvo

Answer: B

Question 6: Which of the following car symbols is Mazda?

Answer: A

Question 7: Do you know which car brand it is?

A. Mitsubishi

B. Porsche

C. Ferrari

D. Tesla

Answer: D

Question 8: Which of the following car brands owns this logo?

A. Lamborghini

B. Bentley

C. Maserati

D. Cadilac

Answer: C

Question 9: Which is the symbol of Lamborghini?

A. Golden bull

B. Horse

C. Bentley

D. Jaguar cat

Answer: A

Question 10: Which is the correct badge of Rolls Royce?

A. Left

B. Right

Answer: B

Car Symbol Quiz Level 2 - Hard

Question 11: Which brand doesn't have a car symbol with an animal?

A. Mini

B. Jaguar

C. Ferrari

D. Lamborghini

Answer: A

Question 12: What car has a star symbol?

A. Aston Martin

B. Chevrolet

C. Mercedes-Benz 

D. Jeep

Answer: C

Question 13: Which car brand doesn't feature a logo with a stylized letter?

A. Alfa Romeo

B. Hundai

C. Bentley

D. Volkswagen

Answer: A.

Question 14: Which is the correct car logo of Vauxhall?

A. Left

B. Right

Answer: A

Question 15: Which car logo meaning is based on a mythical creature called a Griffin, who is said to have the body of a lion and the head and wings of an eagle?

A. Vauxhall Motors

B. Jeep

C. Subaru

D. Toyota

Answer: B

Question 16: Which is the correct car symbol of Aston Martin?

A. Left

B. Right

Answer: A

Question 17: Which car symbol meaning is an ancient chemical symbol for iron?

A. Kia

B. Volvo

C. Seat

D. Abarth

Answer: B

Question 18: What is the symbol of the Roll-Royce logo?

A. Spirit of Ecstasy

B. A Greek goddess

C. A golden bull

D. A couple of Wings

Question 19: Which is the correct car logo of Honda?

A. Left

B. Right

Answer: B

Question 20: Which car brand designs its logo with a scorpion?

A. Peugeot

B. Mazda

C. Abarth

D. Bentley

Answer: C

Key Takeaways

💡Are you looking for a great tool to help design quizzes for your next activities or events? Head over to AhaSlides and explore thousands of pre-made templates, live polls, live quizzes, word cloud, spinner wheel, and AI Slide generators!

Ref: Whocanfixmycar | Brainfall